top of page
Edit.Selectie (5 van 12).jpg

Personal Training Hillegom/ Nieuw-vennep en omgeving

Waarom personal trainig?

'' I have worked with Bart from TNS as personal trainer and I have seen so many improvements in my forms and trainings. He has taught me so many new trainings with correct guidanceI can see and feel myself getting stronger and doing betterI would definitely recommend him for personal training 😊''

Samiksha Sen (Google review)

Wat kun
je verwachten?

Resultaatgerichte aanpak: Mijn trainingen zijn gericht op het behalen van meetbare resultaten. Ik zal samen met jou doelstellingen vaststellen en je voortgang op de voet volgen, zodat je uiteindelijk kunt genieten van jouw succes.

Wat kan je verwachten?

Ontdek een wereld van resultaatgerichte training op maat, speciaal voor jou. Of je nu je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden, wilt afvallen of je sportprestaties naar een hoger niveau wilt tillen, ik ben er om je te begeleiden op jouw fitnessreis.

Mijn trainingen zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met een combinatie van functionele training, krachttraining en cardio werken we samen aan het bereiken van jouw doelen. Als ervaren trainer zal ik je inspireren, motiveren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Voor mij is een klik de basis van een goed trainingstraject. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis proeftraining. Op deze manier kun je zonder drempel ervaren wat u vind van personal training.

 

Waar is TNS coaching actief?

TNS coaching is gevestigd in Hillegom en daardoor goed te bereiken vanaf Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Bennebroek, Vogelenzang en omliggende gebieden.

Wat kost de personal training?

De prijzen voor personal training beginnen vanaf €38,- per training. Daarnaast is het mogelijk om Duo training te nemen, waarbij je de kosten kunt delen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een gratis proeftraining te boeken. 

Wat maakt TNS coaching anders?

Persoonlijke aandacht: Bij Mij ben jij geen nummer. Ik geloof in een persoonlijke benadering en bied individuele begeleiding om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken toepast hier van leert en dit naarmate je meer sport zelf kunt toepassen.

Competitieve prijzen: Kwalitatief goede training hoeft niet duur te zijn. Ik bied competitieve prijzen aan voor mijn trainingspakketten, zodat fitness voor iedereen toegankelijk is. ook kunt u er voor kiezen om een duo training te nemen. hiermee deelt u de kosten.

Vraag uw gratis eerste intake gesprek en training aan!

bottom of page