top of page

SOORTEN TRAININGEN

''Altijd tevreden met het beste''

Edit.Selectie (6 van 12).jpg

DUO TRAINING

''ik weet dat ik moet trainen vandaag, maar ik heb geen zin''. Dit is geen excuses meer als u traint als duo. Samen zorgen wij er voor dat u elke training weer uitgedaagd word.

Samen trainen is vaak leuker dan alleen! Tijdens duo training gaan wij aan de slag met uw doelen op het gebied van een gezondere levensstijl. Onlangs dat u samen traint krijgt u beide een persoonlijk beweegplan met overeenkomende oefeningen. Op die manier traint u samen maar gaat u wel met uw eigen doelen aan de slag.

Deze trainingen worden gegeven in Sportcentrum Nieuw-Vennep.

PERSONAL TRAINING

Personal training is voor iedereen aan te raden. Zelfs als u ervaren bent op het gebied van sporten.

''Dat kan ik toch zelf ook?'' het antwoord daar op is ja dat zou kunnen. wel vergeet u dan dat een personal trainer volledig toegewijd is aan u. Met de kennis die wij hebben in combinatie met een neutraal beeld van u is een personal trainer altijd aan te raden. 

U kunt komen zoals u bent en mag van een personal trainer verwachten dat hij het stukje bewegen en voeding uit uw handen neemt. Op deze manier kunt u trainen op een veilige, effectieve en blessure vrije manier.

Deze trainingen worden gegeven in Sportcentrum Nieuw-Vennep.

Edit.Selectie (5 van 12).jpg
Edit.Selectie (4 van 12).jpg

LIFESTYLE COACHING / TOPSPORT TRAINING

Completer dan dit kunt u het niet krijgen op het gebied van een gezonde levensstijl. Door nog dieper in te gaan op uw doelen en beginsituatie is er geen effectievere manier van trainen. Om dit te realiseren gaan wij na de intake aan de slag om ons te verdiepen in uw wensen of sport. U kunt hierbij denken aan ademhalingstechnieken, looptechnieken, fases van uw sport of doelen, spierketens of sport specifieke oefeningen.

Wij zorgen ervoor dat u effectief, blessure vrij en doelgericht traint. Iedereen is uniek en elke sport heeft een andere aanpak nodig. Daarom werken wij met de BRAVO factoren (Zie blog) in combinatie met sport/persoon specifieke oefeningen.

Deze vorm van training is opgedeeld in een beweegplan, reflectie moment en een moment van verbale coaching. Hierdoor duurt deze vorm van trainen ca. 80 minuten.

Deze trainingen worden gegeven in Sportcentrum Nieuw-Vennep.

Trainingen: Producten
bottom of page