top of page
Edit.Selectie (11 van 12).jpg

Lifestyle coaching Hillegom/ Nieuw-vennep en omgeving

Waarom Lifestyle coaching?

'' I have worked with Bart from TNS as personal trainer and I have seen so many improvements in my forms and trainings. He has taught me so many new trainings with correct guidanceI can see and feel myself getting stronger and doing betterI would definitely recommend him for personal training 😊''

Samiksha Sen (Google review)

Wat kan je verwachten?

Doelgerichte Begeleiding: Ik zal samen met jou werken om duidelijke en haalbare doelen te stellen. Deze doelen kunnen betrekking hebben op gebieden zoals gewichtsverlies, fitness, stressmanagement, gezonde voeding, emotioneel welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Wat kan je verwachten?

Bij het nemen van lifestyle coaching kan je verwachten dat je individuele begeleiding krijgt om jouw doelen te bereiken, positieve gedragsveranderingen te stimuleren, ondersteuning en accountability te ontvangen, en inzichten te verwerven die leiden tot een gezondere en meer bevredigende levensstijl.

Voor mij is een klik de basis van een goed trainingstraject. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis proeftraining. Op deze manier kun je zonder drempel ervaren wat jij vind van personal training.

 

Waar is TNS coaching actief?

TNS coaching is gevestigd in Hillegom en daardoor goed te bereiken vanaf Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Bennebroek, Vogelenzang en omliggende gebieden.

Wat kost de personal training?

De prijzen voor Lifestyle coaching beginnen vanaf €44,- per training. Daarnaast is het mogelijk om Duo training te nemen, waarbij je de kosten kunt delen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een gratis proeftraining te boeken. 

Wat maakt TNS coaching anders?

Individuele Aanpak: Lifestyle coaching is zeer gepersonaliseerd. Ik zal de specifieke behoeften en situatie van je begrijpen en op basis daarvan een op maat gemaakt plan ontwikkelen. Dit houdt rekening met levensstijl, voorkeuren, beperkingen en doelen van jou.

Competitieve prijzen: Kwalitatief goede training hoeft niet duur te zijn. Ik bied competitieve prijzen aan voor mijn trainingspakketten, zodat fitness voor iedereen toegankelijk is. ook kun je er voor kiezen om een duo training te nemen. hiermee deelt je de kosten.

Vraag uw gratis eerste intake gesprek en training aan!

bottom of page