Klantverhalen

Bekijk hier de klantverhalen van TNS Coaching en ontdek hoe onze trainingen het leven van mensen positief beïnvloeden.

Klantverhalen, TNS Coaching
Klantverhalen, TNS Coaching
Klantverhalen, TNS Coaching
Klantverhalen, TNS Coaching

Esther Heerbaart

“In mei 2022 heb ik een heupprothese gekregen, waarna de revalidatie duurde tot en met mei 2023. Wat bewegen betreft kon ik ineens veel meer dan ik de afgelopen 15 jaren had gedaan. Ik kreeg van mijn fysiotherapeut de tip om eens te kijken of Personal Training wat zou zijn voor mij.

Na een oriëntatie op internet had ik eind augustus een kennismaking met Bart. Bloednerveus fietste ik naar de sportschool met mijn hoofd vol onzekerheden: moet ik dit nou wel doen, ik hoor niet thuis in de sportschool, Bart is vast mega sportief en ik vooral niet, Bart vindt mij vast lui, mensen gaan me raar aankijken in de sportschool en nog meer van dit soort niet helpende gedachten. Gelukkig werd ik vriendelijk ontvangen en was het een prettig gesprek over wie ik ben, wat ik wil, welke doelen ik voor ogen heb en wie Bart is en hoe hij mij kan helpen! Meteen planden we een proeftraining in! Na de proeftraining heb ik besloten een jaar te gaan trainen met Bart.

Ondertussen ben ik 5 maanden verder. Het is heel fijn dat ik met grote doelen bij Bart ben gekomen en hij die doelen klein en haalbaar maakt met elke 2 maanden een nieuw schema. Ik wil graag fitter, gezonder en sterker worden en een betere conditie krijgen. Voor mij is het ook belangrijk dat ik vertrouwen krijg in mijn lichaam met de prothese. Ik heb erg moeten wennen aan Bart die altijd naast, achter of voor mij staat. Uiteindelijk is het toch fijn dat hij goed op de uitvoering let en aanwijzingen geeft.

Bart heeft veel kennis en heeft duidelijk passie voor zijn werk als Personal Trainer. Hij vertelt veel over de oefeningen, spieren, bewegen, het lichaam en sporten. Ook denkt hij graag mee hoe ik thuis (na werk) meer kan bewegen. Voor mij werkt het ook prettig dat Bart aan het begin van de training een moment neemt om te vragen hoe het gaat en of ik ergens last van heb. Als ik ergens last van heb, dan past hij ter plekke het trainingsschema aan.

Ik heb gekozen voor Personal Training en Lifestyle Coaching. Wat voeding betreft wil ik graag advies en toch een beetje afvallen. In het begin werkte het principe “vreemde ogen dwingen” bij mij heel goed om netter te eten. Nu zit ik in een goede flow, maar nog steeds kan ik Bart altijd om advies vragen. Ik ben blij met mijn keuze om te gaan sporten met Bart. Hij motiveert mij, daagt mij soms uit en maakt het sporten gezellig. Super om in de verslaglegging van Bart te zien hoe ik vooruit ga en ondertussen ben ik ook al bijna 14 kg afgevallen.”

Wat klanten zeggen

Bekijk de beoordelingen van mensen die jou voor zijn gegaan. Gebaseerd op reviews van Google.

4,9 uit de 5,0, gebaseerd op 19 reviews.

Klantverhalen, TNS Coaching

Lucinda

“Trainen met Bart is meer dan alleen in beweging zijn. Hij geeft zo ontzettend veel informatie mee over hoe je lichaam werkt en waarom je iets wel en niet mag doen, dat ik met veel vertrouwen met hem sport. Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is dat bij sporten en fitness je houding prioriteit nummer één is. Zonder de juiste houding spot je je lichaam naar een ongezond lijf in plaats van gezond en sterk. Bart kan je hier alles over vertellen. Ik ben heel blij met hem! Dank je wel Bart!”

Klantverhalen, TNS Coaching

Anton

“Als beginnend sporters hebben mijn vrouw en ik het genoegen gehad om met Bart te trainen…..en wat een verademing is dit! Bart is niet zomaar een fitness trainer; hij is een ware professional met een schat aan kennis over het menselijk lichaam en sport coaching.

Een van de indrukwekkende aspecten van Bart’s training is zijn vermogen om de oefeningen tot in detail uit te leggen. Hij neemt de tijd om te vertellen waarom elke oefening belangrijk is en welk effect het heeft op ons lichaam. Dit helpt ons om de oefeningen correct uit te voeren.Wat Bart’s training echt onderscheidt, is zijn ontspannen en vriendelijke benadering. Hij creëert een positieve en gezellige sfeer tijdens de lessen, waardoor het trainen niet alleen effectief is, maar ook plezierig.

Na slechts twee maanden trainen met Bart, zien we al aanzienlijke verbeteringen in onze spierkracht en lichaamsbouw. Dit is te danken aan zijn deskundige begeleiding en effectieve trainingsmethoden.
Kortom, trainen met Bart is een fantastische ervaring!! Zijn expertise, vriendelijke houding en doeltreffende aanpak maken hem de perfecte fitness trainer die we aanbevelen aan iedereen!!”

Vraag een gratis proeftraining aan

Neem de sprong – jouw op maat gemaakte fitnessreis begint met een gratis proeftraining bij TNS Coaching.

@TNS Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door E-HC 

Vraag een gratis proeftraining aan

Neem de sprong – jouw op maat gemaakte fitnessreis begint met een gratis proeftraining bij TNS Coaching.

@TNS Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door E-HC 

Vraag een gratis proeftraining aan

Neem de sprong – jouw op maat gemaakte fitnessreis begint met een gratis proeftraining bij TNS Coaching.